WOORDJE VAN DE VOORZITTER

Ondanks de tweede corona golf ziet het er voorlopig toch naar uit dat we het nieuwe seizoen mogen opstarten. We ontvangen voorzichtige positieve signalen vanuit de Vlaamse volleybalbond. Onze VVB seniorenploegen zijn alvast met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen begonnen – weliswaar nog met de nodige contact restricties. De competitie van onze VVB & SPORTA seniorenploegen zal starten vanaf het eerste weekend van oktober. Voor de meeste ploegen wil dit zeggen dat we 1 à 2 weken later zullen beginnen dan gepland. Voor de jeugd verandert er helemaal niets. De stageweek eind augustus gaat gewoon door. De jeugdcompetitie gaat in september van start. In samenwerking met de Witte Merel zorgen we er uiteraard voor dat alles veilig en volgens de opgelegde richtlijnen verloopt. We blijven dit op de voet opvolgen en houden jullie op de hoogte mocht er toch iets veranderen.

Dankzij onze hoofdsponsor TESLA NETWORKS krijgt iedereen vanaf dit seizoen een persoonlijke VC TESLA LINT drinkbus. Ideaal om tijdens deze vreemde tijden je eigen drinken Coronaproved mee te brengen. Bovendien bijzonder handig, want vanaf dit jaar zijn de flessen water niet meer verplicht waardoor we ook meehelpen aan het reduceren van de plastic afvalberg. In de loop van augustus/september worden deze uitgedeeld. Bart, bedankt!

Achter de schermen hebben we met het bestuur hard gewerkt om het nieuwe seizoen tot in de puntjes voor te bereiden. Het belooft een boeiend jaar te worden, zowel op als naast het veld. De nauwgezette planning van de wedstrijdkalender is volledig rond en de community-werking heeft tal van leuke activiteiten voorzien en besproken met alle teamverantwoordelijken. Ook financieel zal het plaatje blijven kloppen, want naast de vertrouwde bestaande sponsors, komen er enkele nieuwe namen bij. Hou de truitjes van onze fanionteams maar goed in de gaten.

Kortom, laat ons er samen een super seizoen van maken en zoals het VC Tesla Lint genegen is onze gezonde sportieve ambitie en plezier perfect in het midden laten kruisen.

 

Met Sportieve groet,

Het bestuur van VC TESLA LINT