COSTA QUIZ

Editie 3 ondertussen van de club Quiz ! Wat begon in zaal Roeland in Lint met de SmasherQuiz, groeide uit naar zaal Pronkenberg in Kontich-kazerne met de KetserQuiz, om nu terug naar Lint af te zakken in onze eigenste Costa Tesla.
En dat niet met 1 maar 2 CostaQuiz-dagen ! Zo vindt u er zeker ééntje dat in uw planning past :) Wat niet wil zeggen dat u niet snel moet inschrijven, want volzet is uiteraard volzet.

​De CostaQuiz zal doorgaan op vrijdag 29 april (NOG ENKELE PLAATSEN) en vrijdag 6 mei (VOLZET) 2022. We hadden ze eerst ingepland op 12 en 19 februari maar stelden ze covid-gewijs toch liever uit naar deze nieuwe data. We nemen contact met u op om uw inschrijving te verplaatsen naar 1 van deze nieuwe data (of worst-case te annuleren moesten deze u niet passen), mocht u reeds ingeschreven hebben voor de data in februari.

U wordt verwacht om 19.30u aanwezig te zijn.

​Bedenk alvast een welluidende ploegnaam en zoek een allround top-team bij elkaar ​om uw quiz-ambities te verwezenlijken !
Misschien ambieert u de geniale erkenning van de 1e plaats en het privilege om als eerste door de prijzen te snuisteren, of eerder het wow-gehalte van de consumptie-prijs...

​Een ploeginschrijving (max. 6 personen per ploeg) kost 25€, na inschrijving zal u een e-mail met betalingsuitnodiging ontvangen.
​Na betaling ontvangt u vervolgens nog een bevestigings e-mail die uw inschrijving officieel maakt.

Inschrijven kan via het online formulier.

​Een organisatie van Tesla's KWB ploeg en Dames Sporta 3.