Scheidsrechters, markeerders & terreinafgevaardigden

Onze club telt natuurlijk ook enkele scheidsrechters en markeerders. Aangezien de verschillende verbonden ons verplichten om elke seizoen enkele scheidsrechters en markeerders af te vaardigen (anders krijgen we een zware boete), zijn we altijd op zoek naar extra mensen. Zin om op een sportieve, gemakkelijke manier een centje bij te verdienen? Schrijf je dan in voor een cursus bij secretarisvvb [at] teslalint.be.

Volley lint is op zoek naar:

VVB & SPORTA SCHEIDSRECHTERS

Je volgt hiervoor een cursus bij de vlaamse volleybalbond. Deze cursussen zijn redelijk rechtoe rechtaan, je leert over alle regels van volleybal en tekens van de scheidsrechter. Voor elke match die je in VVB fluit krijg je € 25,00 en een kilometervergoeding van de thuisploeg waar je fluit. Een minimum vereiste die de vlaamse volleybalbond stelt is dat je ouder dan 16 jaar bent. De wedstrijden vinden meestal plaats op zaterdag en zondag. Hier kan je hogerop geraken door jaren te fluiten, zo verdien je op provinciaal niveau € 30,00 en landelijk niveau € 35,00. Voor elke match die je in Sporta fluit krijg je € 25,00 per wedstrijd en een kilometervergoeding. De wedstrijden vinden meestal plaats op vrijdag.

JEUGDSCHEIDSRECHTERS

Dit is ook van de vlaamse volleybalbond. Maar hier fluit je enkel en alleen jeugdwedstrijden in Lint. Hier betaalt de club de jeugdscheidsrechters, hiervoor krijg je € 15,00 per match. Ook hier is een minimum vereiste leeftijd van 16 jaar.

MARKEERDERS

Wat zijn markeerders? Zij vullen het wedstrijdblad in tijdens de match. Vanaf het provinciale niveau zijn er markeerders nodig. Je vult de wissels in, je houdt de puntentelling bij enz. Hoe kan je markeerder worden? Door simpel een cursus te volgen, georganiseerd door Volley Lint. Als jij zin hebt om markeerder van volley lint te worden, mail dan naar secretarisvvb [at] teslalint.be.