Update beachveld reservaties Costa Tesla

Beste Tesla-clubbers !

Nu de zomerzon toch eindelijk Lint en omstreken gevonden blijkt te hebben, na jammer genoeg ook een periode van overvloedige regenval met verschrikkelijke gevolgen voor velen in binnen- en buitenland, geven we graag nog even het volgende mee :

Costa Tesla, de tofste beach-club van het land (in wording:), heeft zijn bar-deuren ondertussen een maandje geleden geopend en we mochten er al menige leden verwelkomen, waarvoor dank. Voor zij die er nog niet geraakt zijn, kom zeker eens langs om er in de gezellige lounge-zetels te ploffen met een verfrissend drankje, maandag tot vrijdag vanaf 19u en in het weekend vanaf 14u.

De beachvelden werden dit seizoen gratis ter beschikking gesteld aan alle clubleden en de reservaties verliepen via het Twizzit leden-platform. Nu we de velden ook openstellen voor niet-leden, hebben we ons aangesloten bij het reservatiesysteem Playtomic. Via deze website (https://playtomic.io) of app (beschikbaar voor Android en iOS), die al gekend is bij de meesten onder ons ivm. padel & tennis, kan nu iedereen (lid of niet-lid) een Costa Tesla beach-veld reserveren voor 1 tot 2u en meteen online betalen voor 10€/uur (per veld). In geval van bvb. slecht weer kan je tot 12 uur voor aanvang je boeking kosteloos annuleren. Je kan tot 10 dagen vooruit boeken. Alle openstaande twizzit-reserveringen gaan uiteraard gewoon door en de data werden reeds geblokkeerd in Playtomic.  

De huidige corona-maatregelen laten ondertussen weer een 'normaal' beachvolley spelverloop toe, en de kleedkamers met douches zijn ook beschikbaar (tijdens de openingsuren van de bar). Uiteraard vragen we je de actuele corona maatregelen strikt te blijven respecteren.

Gezien de bar nu dagelijks geopend is, hopen we op jullie begrip dat er geen costa-sleutel meer aangevraagd kan worden om bvb. een beachvolleybal te lenen of de toiletten/douches te gebruiken. Als je buiten de openingsuren van de bar komt beachen, voorzie je dus best zelf een bal. In de zwarte ballenbak vind je echter nog wel enkele oude ballen om je te behelpen.

Mocht je nog vragen hebben omtrent Playtomic of andere zaken ivm. de beachvelden, stuur gerust een mailtje naar beachveld [at] teslalint.be

Zopas kondigden we ook het Costa Tesla Beachvolley tornooi aan, dat doorgaat op zaterdag 31 juli. Je kan je inschrijven in 1 van de 4 reeksen (van gevorderd tot recreatief) via onze club-website (link), waar je tevens alle verdere info vindt. Hopelijk wordt het een even leuke sfeer als op de Beach Kubb Cup van afgelopen zaterdag, en zit het weer minstens even goed mee. Bedenk alvast een leuke ploegnaam en schrijf je snel in !

Tot snel op Costa Tesla !