Richtlijnen

De 3 Costa Tesla beach terreinen zijn ondertussen een paar weken in gebruik. Het doet ons deugd  zoveel blije gezichten te zien – jong en oud – die hier gretig gebruik van maken. In het begin doet het bij sommigen een beetje zeer en is het even opnieuw zoeken naar dat balgevoel, maar na een paar rally’s komt dat allemaal snel terug. De terreinen zijn voorlopig enkel toegankelijk voor leden van VC TESLA LINT. Reservatie van een terrein kan via twizzit en is gratis dit jaar voor leden. Ben je je login gegevens kwijt, dan kan je dit altijd aanvragen bij secretarisvvb [at] teslalint.be

. Bekijk zeker de tutorial (link) hoe in te loggen op twizzit en je reservaties te maken.

Laat ons ten allen tijde de Corona richtlijnen respecteren! De toekomst van Costa Tesla hangt hiervan af. Zo hebben we de voorbije week jammer genoeg van de gemeente te horen gekregen dat voorbijgangers hebben laten weten dat we ons niet aan de richtlijnen houden. De politie zal vanaf nu een oogje in het zeil houden. Dat doet pijn aan ons clubhart, want achter de schermen zijn we hard aan het werk aan ons dossier om ook op lange termijn over de Costa Tesla te mogen beschikken. Dit soort reclame kunnen we dus echt wel missen. Bij deze een warme oproep aan iedereen om zich strikt aan de regels te houden. We beseffen dat het mooie weer ons allen uitnodigt om gezellig samen te zijn en om iets te drinken, maar doe dat a.u.b. NIET op de Costa Tesla beach terreinen, ook niet na een training. De Costa Tesla dient op dit moment enkel om jullie sportieve noden te vervullen.

Praktisch: de Beach terreinen

 • TRAININGEN
  • Jeugdtrainingen (t.e.m. 18 j): max. 10 personen per veld
  • Andere trainingen (+18j): max. 4 personen per veld. Blokken is niet toegestaan.
  • Trainers kunnen vóór een beach training een sleutel komen halen bij Dirk Bols, Wannes Verhoeven, Gert Hellemans, Hans Tielemans of Tim Claes en brengen die na de training terug. Zo is er toegang tot de toiletten en de 15 aangekochte beach volleyballen (6 Mikasa VLS300, 6 Mikasa VX30, 3 Mikasa SBV Youth) die binnen achter de toog bewaard worden.
 • ANDERE MOMENTEN
  • Reservatie via Twizzit, altijd max. 4 personen per veld. Blokken is niet toegestaan.
  • Eigen bal meebrengen of bal gebruiken uit de ballenbak die buiten staat.
  • Geen toegang tot de lokalen

Praktisch: andere maatregelen

 • Op dit moment is het niet toegestaan de lokalen binnen te gebruiken (enkel het toilet).
 • Er zijn geen toeschouwers toegelaten op de Costa Tesla terreinen
 • Er zijn geen eigen alcoholische dranken toegelaten op de Costa Tesla terreinen

Zo gauw de Corona maatregelen versoepelen zullen wij onze richtlijnen uiteraard aanpassen. Tot 8 mei blijven deze richtlijnen zeker van kracht. Bedankt voor jullie begrip en nog veel beach volleybal plezier!

Met sportieve groet,

Het Costa Tesla Team

beachveld [at] teslalint.be