Jeugdtrainer gezocht

Het seizoen is al even op gang getrapt, er zijn al heel wat matchen gespeeld. Onze club groeit en bloeit, dat merkt iedereen.

Het aantal jeugdleden is al sterk boven het aantal van 100 gestegen, wat zeker interessant is om de toekomst van onze seniorenploegen te blijven garanderen want uiteraard laten we liefst eigen jeugd verder doorstromen. Momenteel hebben we 15 jeugdploegen in competitie. Dit is veel en brengt veel organisatie met zich mee. Ook is het elk seizoen een uitdaging om trainers te vinden om de verschillende groepen te begeleiden tijdens trainingen en wedstrijden. Idealiter hebben we er voor dit seizoen nog een 2 tal extra trainers bij, meer concreet gaat het over een U17 meisjesploeg die traint op dinsdag en een U13 jongensploeg die traint op woensdag.

We willen dan ook vanuit het bestuur een warme oproep doen: ben je geïnteresseerd om mee als jeugdtrainer aan de slag te gaan binnen onze club (mits vergoeding), geef ons dan een seintje (teamjeugd [at] teslalint.be

) !

Wil je graag eerst een gesprek omdat je met wat vragen zit, dan kan dat uiteraard. Ook voor jonge trainers zonder veel ervaring is er plaats binnen de club. Vanuit team jeugd geven we graag de juiste ondersteuning.

We kijken uit naar de reacties op onze oproep !
Sportieve groeten

Het bestuur / team jeugd