Costa Tesla - next steps

De Costa Tesla beach terreinen worden al 6 weken lang grondig omgeploegd. Steeds meer leden vinden hun weg naar onze Costa Tesla beach terreinen. Dat zien we graag gebeuren. De terreinen zijn nog altijd enkel toegankelijk voor leden van VC TESLA LINT. Reservatie van een terrein kan nog altijd (gratis) via twizzit.

Achter de schermen zijn we actief bezig om ook de cafetaria open te krijgen. Zeker nu de overheid al die versoepelingen heeft aangekondigd. Alleen laten de nodige vergunningen langer op zich wachten dan verhoopt. We mikken naar begin juni om alles rond te krijgen.

Wat de Costa corona-richtlijnen betreft, zijn we blij een versoepeling in te kunnen voeren van 4 naar 8 spelers per terrein, weliswaar nogsteeds contactloos, wat blokken aan het net nog altijd niet mogelijk maakt. We vragen aan iedereen de Corona richtlijnen te blijven respecteren. Ook als je buiten zit, gelden er regels. De toekomst van Costa Tesla hangt hiervan af.  

Deze week heeft de gemeente Lint immers officieel de vraag gelanceerd aan alle verenigingen in Lint wie er geïnteresseerd is om de Verano te huren de komende 9 jaar. Ons dossier moet binnen zijn vóór 15 juni en op het college van 28 juni zal de gunning toegewezen worden aan de vereniging met het beste dossier. De gunningscriteria zijn als volgt:

  1. aangetoonde meerwaarde gebruik van de site voor de werking van onze organisatie (30 p)
  2. bereidheid om de site ter beschikking te stellen aan lintse gezinnen/verenigingen voor het houden van activiteiten (x aantal/jaar, voorstel van gewenste vergoeding) (20 p) elke activiteit dient te worden ingediend bij het evenementenloket
  3. beschrijving van het voorziene beheer van de site (wie, op welke wijze) (10 p.)
  4. aan te tonen gebruik van de site vanuit sociaal, sportief, jeugd en cultureel perspectief. (40 p)

Dit is een unieke gelegenheid voor onze club! Dat willen we uiteraard niet aan ons voorbij laten gaan. De Costa Tesla stelt ons in staat om de 3 pijlers van onze club – gezonde sportieve ambities, een kwalitatieve jeugdwerking waar elk kind welkom is, een gezellige bruisende lokale gemeenschap – verder vorm te geven. Dankzij de Costa Tesla zullen we het nuttige aan het aangename kunnen koppelen, want ook financieel moet het volledige plaatje voor VC TESLA LINT blijven kloppen.

Nodeloos te vertellen dat er een spannende periode aanbreekt voor onze club. We houden jullie op de hoogte hoe dit verder afloopt !

 

Met sportieve groet,

Het Costa Tesla Team

beachveld [at] teslalint.be

P.S.: Tot slot nog een praktische mededeling. Als je gebruik maakt van één of meerdere van de 15 aangekochte beach volleyballen (6 Mikasa VLS300, 6 Mikasa VX30, 3 Mikasa SBV Youth – ze zijn genummerd van 1 tot 15) gelieve die dan telkens terug te leggen achter de toog na gebruik. De andere ballen mogen buiten in de ballenbak blijven liggen.