Woordje van de Voorzitter - Costa Tesla !

YES! We zijn enorm blij dat we de komende 6 maanden over de Verano Beach mogen beschikken – vanaf 1 april t.e.m. eind september. Dit stelt ons als club in staat om er toch nog een leuk naseizoen aan te breien.

Dit past in een groter kader waar we met VC TESLA LINT al meer dan een jaar mee bezig zijn: We willen namelijk heel het jaar door volleybal kunnen aanbieden en zelfstandig financieel gezond blijven. Beachvolley in een eigen stek is het verlengstuk bij uitstek om dit mogelijk te maken. In onderling overleg met de gemeente krijgen we tijdelijk het beheer overde Verano Beach, welke we voor de gelegenheid graag omdopen tot “Costa Tesla”.

Laat ons de non sportieve Corona periode zo snel mogelijk vergeten en samen opnieuw het plezier van onze geliefkoosde sport ontdekken… buiten… met onze tenen in het zand. 

Een leegstand van meer dan een jaar laat zijn sporen na, dus er dient nog wel wat te gebeuren. Als de verstrengde corona maatregelen het toelaten willen we vanaf de Paasvakantie “Costa Tesla” officieel in gebruik nemen. Al ziet het er wel naar uit dat de Paasvakantie nog net iets te vroeg komt, wanttot op heden verbiedt de Burgemeester alle verenigingsactiviteiten t.e.m. de Paasvakantie (hopelijk komt daar alsnog verandering in en worden de richtlijnen van de federale overheid gevolgd). Laat ons dat alvast niet weerhouden om spoedig terug op te starten. 

De beach terreinen laten we via een gespecialiseerde firma reinigen om de hygiëne en de veiligheid van onze spelers te garanderen. Indien nodig vullen we aan met extra zand. We zullen met een online registratie systeem werken om de velden te reserveren en voor onze leden is het volledig gratis. Meer info volgt.

Uit naam van het bestuur kijk ik er naar uit om jullie in grote getallen te mogen weerzien op onze eigenste “Costa Tesla”,

 

Met Sportieve groet,

 

Walter Laurent 

Voorzitter van VC TESLA LINT