Update COVID-19 maatregelen – stopzetting competities

De federaal geldende maatregelen inzake buitenschoolse activiteiten maken het zelfs voor U11 en U13 quasi onmogelijk om toch de competitie te kunnen starten, meldt Volley Vlaanderen.
Ook voor de U15, U17 en U19 is een heropstart dit seizoen uit den boze. Zoals letterlijk vermeld in het ministerieel besluit mogen er geen wedstrijden plaatsvinden tussen de verschillende bubbels. Deze maatregelen gingen vanaf maandag 1 februari in.

De seniorcompetities werden op alle nationale en provinciale niveaus eerder al afgelast.

De zaaltrainingen voor de jongste leeftijdsgroepen kunnen blijven doorgaan, rekening houdend met de opgestelde maatregelen en richtlijnen.
Dat wil zeggen, tot en met geboortejaar 2008 mag indoor trainen met 10 deelnemers, de trainers behoren niet tot deze groep van 10.

We kijken alvast reikhalzend uit naar - en zijn volop bezig met de voorbereidingen van - een hopelijk 'normale' opstart van seizoen 2021-2022.
Maar blijf ondertussen zeker niet stilzitten en tracht je conditie op peil te houden  en te blijven bewegen met de nodige alternatieve en toegelaten buitenanktiviteiten !