Stratenvolley Lint

Ondertussen zijn we toe aan de 45ste editie van het stratenvolleytornooi. Daarom hebben we gekozen voor een 'SPECIAL EDITION' die zal plaatsvinden op de parking in de KMO-zone Lerenveld naast de terreinen van KFC Lint.

Noteer dus alvast zaterdag 18 mei in uw agenda, voor een sportieve, gezellige, dagvullende activiteit. 

Het tornooi is vooral bedoeld om mensen samen te brengen, uw buren uit de straat of wijk nog beter te leren kennen, plezier te maken, en daarbij ook eens tegen een bal slaan, in de hoop dat die over het net gaat én dan nog eens binnen de lijnen blijft. We maken aangepaste reeksen zodat elke ploeg er iets aan heeft. Volleyballers zijn uiteraard welkom, maar nog meer iedereen die met zijn buren eens wil proeven van onze sport.

Breng gerust de kids mee, voor hen (van 8 tot 12 jaar) wordt een apart tornooitje uitgewerkt in de voormiddag (van 10 tot 12u). Om deel te nemen aan dit jeugdtornooi hoeven deze jongens&meisjes niet noodzakelijk lid te zijn van VC Tesla Lint, zolang ze maar in Lint wonen of indien ze ouders hebben die aangesloten zijn bij de club, voor het geval ze buiten lint wonen. Ook een springkasteel zal niet ontbreken, en uiteraard zullen drank & snacks uitgebreid te verkrijgen zijn!  Naast enthousiast volleyballen zal u met uw ploeg enkele bonusopdrachten tot een goed einde moeten brengen, om goed te scoren in de ranking.

Wat die ploegen betreft, is het de bedoeling dat u een ploegje vormt met sportievelingen uit uw straat of wijk. Belangrijk is ook dat er minstens 2 dames op het veld moeten staan tijdens de wedstrijdjes. In elke Lintse wijk werd daartoe een wijkverantwoordelijke aangesteld, waar u zich bij kan aanmelden om deel te nemen aan het evenement, voor het uitzonderlijk geval deze persoon u niet reeds voor was om u te overtuigen mee te doen !  De lijst met deze contactpersonen vind je hier.

U hoeft echter niet woonachtig te zijn in Lint, om deel te kunnen nemen aan deze aktiviteit. Wel beperken we inschrijvingen in dat geval tot spelers en ouders van spelers van VC Tesla Lint.  Doorgaans wordt er dan gekeken langs welke invalsweg u 'ons dorp zonder verkeerslichten' binnenkomt, om te bepalen bij welke wijk/straat u kan aansluiten.

Een uitnodigende flyer zal u binnen enkele weken in de bus mogen verwachten...

Alvast veel plezier gewenst...en trainen is toegestaan !