Wafelverkoop Tesla Lint #steundejeugd

We rekenen op alle leden en sympathisanten van VC Tesla Lint om van dit wafelverkoopmoment een succes te maken. Onze club draait op volle toeren en om dat zo te houden is alle steun zeer welgekomen. Bestel dus snel je doos lekkers ;) 

We bieden u graag volgende formules aan : 

​- vanille wafeltjes (7 euro)
​- chocolade wafeltjes (7 euro)
- carré-confituur (8 euro) *NIEUW !!!
​- assortiment lekkers : 5 vanillewafeltjes, 5 chocoladewafeltes, 5 frangipane'kes, 5 carré-confituurtjes (9 euro)

​Via het online bestelformulier kan u bestellingen plaatsen.
Gelieve het juiste totaalbedrag dan te willen overschrijven op rekening BE97733125190149 met vermelding van Uw naam + "Wafelverkoop". 
De deadline voor bestellingen en betalingen is zondag 25 september '22.

Deze wafelverkoopaktie wordt voornamelijk gedragen door de talrijke jeugdspelers van onze club #steundejeugd !
​Bestellingen die via hen gelopen zijn, worden door de jeugdspelers zelf bezorgd.
Anderzijds kan u uw online-bestelling ophalen op donderdag 29 september (tussen 19u00 en 21u00) in Costa Tesla (Lerenveld 35-B te Lint). Als dit niet mogelijk is, gelieve dan een mailtje te sturen naar wafelverkoop [at] teslalint.be

Deur-aan-deur-verkoop: 

Op zondag 11 september zullen onze jeugdspelers (vanaf U11) onder begeleiding van trainers en ouders,
deur aan deur verkopen.

Extra info voor de jeugdspelers:

DEUR-AAN-DEUR VERKOOP (zondag 11 september van 9u30 tot 14u00)

Op zondag 11 september gaan alle jeugdspelers (vanaf U11) onder begeleiding van trainers, coaches en ouders deur aan deur verkopen.
Om alles goed voor te bereiden, willen we je vragen om als speler in je kalender op Twizzit aan te geven of je al dan niet aanwezig kan zijn.
Hulp vd ouders is ook broodnodig! We rekenen erop dat van elke jeugdploeg er een aantal bereidwillige ouders zijn die willen meehelpen om rond te rijden. We hebben minimum per 2-3 spelers een auto met chauffeur nodig.  Een kleine moeite, voor de broodnodige inkomsten voor ons clubwerking.  

Hoe kan je je als ouder/coach/trainer hiervoor opgeven?  Ga in Twizzit naar 'taken&registraties'; kies 'toon vacante taken' en selecteer dan een van de vrijwilligerstaken als 'chauffeur wafelverkoop'.  Op deze manier kunnen wij eenvoudig opvolgen wie zich heeft opgegeven, en staat de afspraak ineens in je Twizzit agenda.  Handig toch!?
Afspraak voor alle verkopers en chauffeurs op zondag 11 september om 9u30 aan Costa Tesla (Lerenveld 35-B, Lint). Het einde wordt voorzien rond 14u00. Water en hotdogs worden voorzien.

VOORVERKOOP  tot zondag 25 september (afhalen op donderdag 29 september tussen 19u00 en 21u00 aan Costa Tesla (Lerenveld 35-B, Lint))

Alle jeugdspelers krijgen voorverkoopformulieren. Om het onze verkopers nog makkelijker te maken, hebben we ook een overzichtelijk prijzenblad gemaakt met daarop mooie afbeeldingen en duidelijke prijzen.  Deze papieren zitten ook mee toegevoegd in dit bericht en je kan ze ook nu al downloaden op onze website. 
Dan is het de bedoeling dat elke jeugdspeler zoveel mogelijk dozen probeert te verkopen bij vrienden, buren, familie.
Naast de klassieke dozen met vanille- en chocoladewafeltjes, zijn er ook dozen met een assortiment (5x vanille-wafels, 5x chocolade-wafels, 5x frangipanne, 5x carré-confiture) te koop. En…nieuw vanaf dit jaar: een doos met enkel en alleen carré-confiture!

De voorverkoopperiode duurt tot en met woensdag 21 september. Je bestellingen dien je net zoals vorig jaar via de website door te geven. Dus…de jeugdspeler verkoopt met zijn briefjes aan familie/vrienden/buren, hij/zij houdt de briefjes met de gegevens van de kopers zelf bij en een ouder bestelt het totaal aantal dozen via de website en stort het gepaste bedrag op de rekening.  Belangrijk: Een bestelling is enkel volledig indien het juiste bedrag betaald is.
De jeugdspelers zorgen nadien ook zelf voor de verdeling van de verkochte dozen.

Bestellingen kunnen pas afgehaald worden op donderdag 29 september (tussen 19u00 en 21u00 aan Costa Tesla (Lerenveld 35-B, Lint)).  Dit is dus NIET op de dag van deur-aan-deur -verkoop.
Als extra motivatie krijgen goede verkopers een leuke beloning:
25 dozen verkopen = 1 Tesla trainingshirt (zie website)
40 dozen verkopen = 1 Tesla junior sporttas OF een hoodie met kap  (zie website)
De allerbeste verkoper krijgt een junior sporttas én een hoodie met kap !

Wie nog extra​​ bestelblaadjes nodig heeft, kan hier een pdf downloaden met de template.

​Om het jullie dit jaar nog makkelijker te maken, kan je hier een pdf downloaden met een overzichtelijk prijzenblad met daarop mooie afbeeldingen en duidelijke prijzen.