Wij steunen "Sign For My Future"

Wat meer info over het initiatief:

Sign for my Future is een burgerinitiatief uitgegroeid tot een brede coalitie van jongeren, bedrijfsleiders, middenveldorganisaties, de media en de academische wereld die willen dat onze volgende regeringen eindelijk werk maken van een ambitieus klimaatbeleid en een goede toekomst voor de kinderen. Het is een zeer brede en verbindende campagne met maar één doel: zoveel mogelijk burgers laten tekenen om te tonen aan politici dat ze geen schrik moeten hebben om actie te nemen voor het klimaat. Het is belangrijk om te benadrukken dat de actie niet politiek gekleurd is.

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier. Zoals: Wie nam het initiatief en wie zetelt er in de stuurgroep? Welke organisaties steunen de acties? Wat willen ze concreet bereiken? Waar komt het geld vandaan? Waarom is deze actie nodig? ...   

Waarom we dit iniatief als club steunen? 

We zijn een unieke club die de dingen op haar manier doet en al eens verder durft te kijken dan ons volleybalveld. We brengen jong en oud samen om te sporten, om dingen te verwezenlijken en natuurlijk ook om plezier te hebben. De maatschappelijke rol die we vervullen is zeker niet te onderschatten. Daarom is het niet vreemd en zelfs logisch dat VC Tesla Lint zich achter deze actie zet. We hebben immers veel jonge mensen onder onze leden en het gaat tenslotte over hun toekomst.

Als je het initiatief ook wil steunen, vergeet dan niet te tekenen! 

Uiteraad willen we meer doen dan Sign For My Future steunen. Binnen de community unit wordt er al druk nagedacht hoe we onze werking kunnen verduurzamen. Zo willen we niet enkel ons mentaal maar ook ons fysiek steentje bijdragen. Als je goede ideeën hebt voor hoe we onze club duurzamer kunnen maken, mag je altijd een mailtje sturen naar community [at] teslalint.be.